Met drie specialisten in huis doen wij meer dan alleen schoenen maken..

Stikafdeling 

Jolanda werkt inmiddels al meer dan 35 jaar op de stikafdeling van Schoenmakerij Super Largo. Zij doet o.a. het volgende:

* Hielvoering vervangen
* In- en uitnemen laarzen
* Nieuwe tassen hengsels maken
* Ritsen maken en vervangen van tassen en   schoenen
* Klein stikwerk en lijmwerk
* Inkorten riemen
* Oprekken van schoenen in de lengte en breedte


Sleutels dupliceren

Wij hebben een uitgebreid assortiment sleutels. Deze zijn klaar terwijl u er op wacht. Hierdoor hoeft u niet voor een dichte deur te staan. Neem bij voorkeur een originele sleutel mee.

Ook kunt u bij ons terecht voor Certificaat sleutels. Met een pasje kunnen wij deze bestellen. 


Onderhoud leer

Wij werken met de beste verzorgingsproducten voor leer. Daarom hebben we gekozen voor Famaco als onze hoofd merk voor het onderhoud van uw schoenen, tassen, jassen en meubels. In onze webshop vindt u een groot deel van onze producten. Deze zijn ook in de winkel te koop.


Bull Republic


Klassieke handgemaakte schoenen van soepel kalfsleer met een Goodyear Flex zool met een natuurlijke kurklaag. Deze zool zorgt voor een betere pasvorm en het soepel afrollen van de voeten. Voorzien van een rubberen loopvlak voor meer grip. Ontworpen door Bull Republic, gemaakt in ons Portugese atelier.

Deze tijdloze en bijzonder comfortabele Oxford's zijn perfect onder een pak of net onder een chino of jeans.

Je loopt er zo mee weg. Kom kijken naar de modellen in onze Schoenmakerij aan het Julianaplein in Bussum.

Verkoop pantoffels

Ook verkopen we diverse merken pantoffels het gehele jaar door. Dat zijn bijvoorbeeld de originele Bernardino Spaanse sloffen van suède in 5 verschillende kleuren van maat 24 t/m 47.

Ook hebben wij de Warmbat pantoffels uit Australië voor heren en dames. Deze zijn heerlijk gevoerd met lamsvacht wat lekker warm is in de winter en koel in de zomer. Je draagt ze dus het hele jaar door. We hebben verschillende modellen en kleuren.


KIJK IN DE WEBSHOP VOOR ONZE MODELLENGepersonaliseerde leren items Owned by

Sinds augustus hebben we Owned by bij ons in de kelder zitten. Linda maakt daar handgemaakte leren items helemaal op maat en naar wens. Op haar website kan je alvast inspiratie opdoen. Komt u uw schoenen of tas brengen ter reparatie, loop dan gerust even door naar beneden.


Restaureren meubel zittingen

Heeft u een losse zitting van een stoel die aan vervanging toe is? Neem een foto en wij kunnen kijken of er een mogelijkheid is om het leer te vervangen.


Wat wij nog meer doen..

Hiernaast kan je bijvoorbeeld ook je schoenen laten schoonmaken en verven.