Over ambachtelijke Schoenmakerij Super Largo

Na de oprichting door mijn opa meer dan 60 jaar geleden zijn we inmiddels de derde generatie die dagelijks, vol passie en op ambachtelijke wijze uw schoenen en tassen repareert.  Super Largo is een begrip in Bussum en omstreken. Door onze vertrouwde snelle service hebben we een klanten kring uit geheel Nederland opgebouwd. Om de juiste aandacht te geven aan uw schoen kunt u niet wachten op de reparatie.  Naast de klanten werken we ook nauw samen met een aantal schoenenzaken. 

Ook de 7* sterren behandeling is een begrip geworden in Bussum. De schoen wordt door ons extra verwend en al het mogelijke wordt in het werk gesteld om de schoen er weer als nieuw uit te laten zien.  


Na een grondige inspectie brengen wij advies uit die voor reparatie in aanmerking komen. Daarna zal er in overleg met u bepaald worden welke reparaties er uitgevoerd gaan worden.

Omdat we aangesloten zijn bij het Schoenmakersgilde kunnen wij uw schoenen veelal met de originele materialen maken. Ook kunt u bij ons terecht voor uw Noble blue schoenen. Hiervoor gebruiken we Rendebach zolen, deze zijn natuurlijk gelooid dus er zijn uitsluitend natuurlijke looistoffen gebruikt.

Voor de duurdere en exclusieve heren schoenen hebben we de zogenaamde totaal reparatie. Leren langzool reparaties voeren wij uit op merken zoals Crockett & Jones, Carlos Santos, Church, Fratelli Rossetti, Greve enz. Om de schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen word het volledige leren onderwerk vervangen. Om vervolgens laag voor laag weer te worden opgebouwd.  Na reparatie zullen uw schoenen er weer als nieuw uitzien. 

Naast herenschoenen kunt u natuurlijk ook altijd terecht voor uw dames- en kinderschoenen. Ook repareren we tassen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe rits of hengsel.

Bent u niet woonachtig in Bussum of omstreken maar bent u wel op zoek naar een  goede ambachtelijke schoenmaker  dan bestaat de mogelijkheid om u schoenen op te sturen. Na reparatie sturen wij u schoenen weer retour. Mocht u gebruik willen maken van deze service vergeet dan niet een Email en/of een telefoon nummer te vermelden zodat we de reparatie met u kunnen doornemen. 


Wij zijn gecertificeerd door de grote schoenfabrikanten, omdat wij alleen naar de allerhoogste standaard werken, alle technieken beheersen en beste machines hebben staan. Mooie spullen moeten blijven.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor stikwerk van tassen en andere lederwaren, het dupliceren van sleutels, het laseren van leer en hout. Ook hebben we sinds kort het leer atelier van Owned by in onze kelder.